НАЧАЛО МОЯТА НОВИНА Първата в Сливен и региона онлайн рубрика за сигнали и материали е...

Първата в Сливен и региона онлайн рубрика за сигнали и материали е достъпна на сайта на „Сливен отблизо“

Първата в Сливен и региона онлайн рубрика за сигнали и материали е достъпна на сайта на „Сливен отблизо“ – slivenotblizo.bg.

Това е нов новинарски сайт за Сливен, но вярваме, че с помощта на нашите читатели, ще станем основен източник на информация за нашия град, населените места в общината и за цялата област. Целта ни е да „Сливен отблизо“ да бъде модерен информационен сайт, с качествени и истински регионални новини.

Затова „Сливен отблизо“ предоставя възможност на всички свои читатели да бъдат активни участници в информационния поток от региона. Всеки ден в раздела „Моята новина“ ще публикуваме темите и проблемите, свързани с актуалните и горещи теми на деня, които вълнуват хората. Ще задаваме въпроси и ще търсим максимално бързо отговорите.

Снимайте всичко, което Ви провокира! Най-интересните материали, снимки, видеа и репортажи от Вас, нашите репортери, ще намират място на сайта „Сливен отблизо“, както и в телевизионния ефир на единствената сливенска телевизия „Канал 6“. Така всеки наш съгражданин, независимо къде живее, може още по-активно да участва в делника на Сливен и да заявява гражданска позиция.

Любителите на пътешествия, природни забележителности, любопитни явления и обекти също могат да се включват активно. Нека покажем красотата на родния край!

Изпращайте ни сигнали за рубриката „Моята новина“ директно на пощата на сайта „Сливен отблизо“: contact@slivenotblizo.bg

ПРЕДИШНА НОВИНАУченици от гимназията по текстил „Добри Желязков“ в Сливен гостуваха в МТСП по случай ромската Нова година
СЛЕДВАЩА НОВИНАСливен ще отбележи 146 години от Освобождението от османско иго