Не влизам с договорки с никой. За тези 8 години, в които съм бил общински съветник, не съм взел и стотинка от Общината. Знам срещу кого и каво се изправям, но не се притеснявам от никого. Като предприемач и общественик винаги съм се стремял да работя за развитие и възможности за разгръщане на таланта и способностите на всички, за диалог, за нормални условия за живот на хората в нашата община. Това заяви Пламен Крумов при официалното представяне на кандидатурата си за кмет на Сливен.

Бившият футболист и бизнесмен излиза като независим кандидат и ще ползва регистрацията на партия “Пряка демокрация”.

На събитието присъстваха негови симпатизанти, кандидати за общински съветници и кметове на населени места. Сред кандидатите в листата за общински съветници са Момчил Пантелеев, Стефан Стайков, Йовита Пенчева, Радомир Йорданов, Петър Балтов, Петко Добрев, Магдалена Ганева, Георги Георгиев, Николай Стоянов, Стефан Христов, Гончо Стоянов, д-р Свилен Станчев, доц. Христо Узунов, Евгени Енев, Атанас Чанев, Димитър Петров и др.

Крумов бе категоричен, че ще води позитивна кампания и няма да коментира какво не е свършено до момента, а какво може да се направи за по-доброто бъдеще на града.

По време на пресконференцията кандидат-кметът анонсира и новината, че е  водил разговори с голям немски консорциум, който е готов да инвестира средства в развитието на Сливенските минерални бани и Карандила.

Пълната програма за управление на община Сливен кандидатът за кмет ще представи при официалното стартиране на предизборната кампания.

Пламен Крумов е на 48 години. Женен, с две деца. Той е бивш професионален спортист като е играл за отборите на ЦСКА, Нафтекс, Сливен, Черноморец (Бс), Ботев Пловдив, Марица Пловдив и Спартак Варна. Крумов е основател на ФК Сини камъни. Втори мандат е общински съветник и председател на Постоянната комисия по спорт.

ПРЕДИШНА НОВИНАОбщина Сливен планира значими подобрения в детското здравеопазване и условията за развитие на младите хора
СЛЕДВАЩА НОВИНАПо-високи заплати за работещите в общинските здравни, социални и учебни заведения