НАЧАЛО СЛИВЕН Още една спортна площадка в Сливен стана обект на вандализъм

Още една спортна площадка в Сливен стана обект на вандализъм

Още една спортна площадка в Сливен стана обект на вандализъм. За това съобщиха от Общинско предприятие „Озеленяване и гробищни паркове”. Този път става въпрос за комбинираното спортно съоръжение в двора на бившето училище „Хаджи Димитър” в кв. „Клуцохор”. В сградата на бившето училище Общината изгради два социални центъра, които функционират от 2020 г. Спортната площадка е предназначена за нуждите на потребителите в двата центъра – за дейности на открито, спорт и развлечение.

Това не е първата вандалска проява по съоръжението, посочиха още от общинското предприятие. В началото на май т.г., след вандалски набези, се наложи възстановяване на всички елементи – кошове за баскетбол, футболни вратички, кошчета за отпадъци, оградно съоръжение.

Община Сливен използва случая и отново апелира гражданите да пазят съоръженията за обществено ползване, да почистват след себе си и да изхвърлят опаковките на продуктите, които консумират на предназначените за това места. При нередности могат да сигнализират на дежурния телефон на Общината.

ПРЕДИШНА НОВИНАНа Успение Богородично кметът Стефан Радев бе гост на храмовия празник на църквата в Младово
СЛЕДВАЩА НОВИНА17-годишно момиче е убито в Нова Загора