НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Концерт в Сливен по случай Международния ден на младежта

Концерт в Сливен по случай Международния ден на младежта

Международният ден на младежта, 12 август, ще бъде отбелязан  с концерт в Сливен. Инициативата на Младежкия дом се превърна в традиция и отново събира млади таланти от града. Концертът ще се проведе в Градската градина от 19 ч.

Програмата включва спортни прояви, информационни щандове, изложба и игри за младите.

Желаещите да посетят събитието могат да го направят още от 18 ч. и да се включат в екологични, спортни и други игри заедно с Клуб за бъдеще – Сливен,  Спортен клуб по канадска борба „100-те войводи”, Спортен клуб по ориентиране „Сини камъни” и доброволците от Младежкия червен кръст.

Посетителите ще имат възможност да разгледат изложбата на участниците в лятната младежка академия, както и информационните щандове, подготвени от Сдружение „Младежки перспективи” , ПП „Сините камъни”, Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационния център.

Концертната програма ще започне от 19 ч. В нея ще се изявяват млади таланти от клуб за поп и рок изпълнители „Ритъм”, Брейкденс група „New Generation Sliven”, Руска и Радка от Защитено жилище 2-Сливен, Светломир Едрев, Дамян Василев, Рамона Веселинова, децата от проекта „Музиката вместо улицата”, Иван Едрев, акробатите от Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев”, балерината Нели Мавродиева от Балетна школа „Пети Па” и младата изпълнителка Tiara.

Международният ден на младежта се отбелязва от 1999 година. Тази година мотото е „Зелени умения за младите хора – към един по-устойчив свят”.

ПРЕДИШНА НОВИНАНационалният събор на каракачаните в България ще се проведе на 26 август
СЛЕДВАЩА НОВИНАСтефан Радев: Без общините няма как да стане успешна реформата в областта на културата