НАЧАЛО ВЛАСТТА ОТБЛИЗО Кольо Милев призовава социалистите да го подкрепят

Кольо Милев призовава социалистите да го подкрепят

Кандидатът за кмет на Сливен ген. Кольо Милев изпрати официално изявление до медиите, в което отправя апел към членовете на социалистическата партия за обединение и подкрепа на предстоящите местни избори на 29 октомври. 

Ситуацията в БСП – Сливен обаче от ден на ден изглежда все по-сложна. След като знакови лица на партията хвърлиха оставка в знак на несъгласие към решенията на Националния съвет, на Милев не му остава друго освен да се опита да излъска имиджа си с добре платен ПР и пищни банкети. Вярващ в успеха си, бившият кмет и народен представител вече се вижда като новия градоначалник, обещавайки място в Общината на всеки, който го подкрепи. 

На този фон, скандалите в местната организация не стихват, като по всичко изглежда, че спадът в общественото доверие е необратим, а БСП няма нужните съпротивителни сили, за да обедини и мотивира малцината й останали симпатизанти.

Според членове на партията, разколът между редовите социалисти и Националния съвет ще доведе само до едно – ниски изборни резултати. 

Очакванията са Милев да остане последен в кандидат-кметската надпревара, а БСП да вкара в местния парламент едва двама-трима общински съветници.

Ето и пълния текст на писмото:

До моите другари от БСП Сливен

Предстои ни решаваща битка за бъдещето на Сливен. И в тази битка БСП трябва да е силна, мобилизирана и единна. Всеки един от нас има избор – да се оттегли и да наблюдава как Сливен затъва и как се унищожават перспективите и възможностите, които заедно с вас градихме в годините за нашата община. Или заедно да покажем, че има алтернатива на безхаберието, личните амбиции и интереси, на корупцията и постепенното, но неотменно съсипване бъдещето на общината ни.

Днес живеем във време разделно – светът, България, ние – хората от Сливен. Разделени сме и ние – левите хора, социалистите. Но днес трябва да решим как да продължим напред, за да спечелим доверието на хората в Сливен. Независимо от проблемите, независимо от личното удовлетворение или огорчение, убеден съм – сега е моментът на равносметка и на решение. Защото имаме обща кауза – бъдещето и просперитетът на община Сливен. И сега е моментът да възстановим доверието си и подкрепата, да бъдем едно цяло в името на постигането на тази кауза.

Обръщам се към вас за подкрепа и доверие. За да можем да застанем заедно пред хората и да ги убедим, че Сливен се нуждае от управление в полза на всеки жител на общината. Управление на общината, загрижено за работата, доходите, развитието на икономиката и превръщането на Сливен в място за достоен живот.

Заедно можем!

Успех!

С уважение:

Кольо Милев

ПРЕДИШНА НОВИНАСтартира почистването на дъждоприемните шахти в Нова Загора
СЛЕДВАЩА НОВИНАОт днес в Сливен започват празничните чествания, посветени на Деня на независимостта