И невролози ще се включат в безплатните прегледи на деца на 13 април. Лекарите са част от Програма “Детско здраве”, в която участват водещи специалисти от болница “Пирогов” и лекари от Столична лекарска колегия. Те идват в Сливен по покана на МБАЛ “Д-р Иван Селимински” – Сливен.
Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология,  урология, хирургия, кардиология, образна диагностика, гинекология  и офталмология. Екипът се допълва и с невролози. Те ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18 г.
Прегледите ще се извършват на 13.04.2024 г., събота, от 9.00 ч. до 14.00 часа в сградата на МБАЛ “Д-р Иван Селимински” – Сливен,  намираща се на ул. Христо Ботев №1, ет.2  в Приемно-консултативни кабинети.
Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването.
Желаещите родители могат да запишат час за преглед през регистратурата на лечебното заведение всеки делничен ден от 10.00 до 17.00 часа.  Телефон за контакт  044/ 611 804.
ПРЕДИШНА НОВИНАОт 8 април в Сливен започват да пръскат срещу кърлежи
СЛЕДВАЩА НОВИНАОт днес БЧК – Сливен започва поетапно раздаване на хранителни помощи