За да има легитимност 50-тото Народно събрание, нека хората да излязат и да гласуват на 9 юни. Това призова в предаването „Изборите на фокус“ на Канал 6 Десислава Танева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен и областен ръководител на партията.

„Може би някой ще запита защо да гласувам за ГЕРБ-СДС с номер 22. Призовавам ги, не защото аз съм отговорна и представлявам тази партия, а защото ГЕРБ има натрупан опит, достатъчно експертиза, диалогични сме и доказали, че дори и в най-трудните години успяваме да преодоляваме кризи. Прогнозируеми сме във всеки отрасъл, за да знаят хората как да работят и да са спокойни. Всички допускат грешки, но е факт, че ние се вслушваме в хората. Вече 18 години сме на политическата сцена и това е благодарение на доверието, което сме си изградили с хората“, коментира Десислава Танева.

Тя е категорична, че когато не се управлява популистки и с лозунги, а с реални действия и политики, само тогава може да се постигне сигурност, стабилност и спокойствие за хората.

„На всички е ясно, включително и на опонентите ни, че правителство може да има само с ГЕРБ. Прогнозируемост за бизнеса; спокойствие и перспектива за хората, ефективни работещи държавни институции и местна власт. Това е единственият вариант да направим отново България сигурна, с ясна визия за развитие. ГЕРБ е сериозна партия с изградени структури и политика на инат не може да се прави. Властта не може да е самоцел. Държавата не може да се управлява с лозунги и напук“, каза още Десислава Танева.

По думите й отговорността задължава политиците да разговарят и да направят, каквото е необходимо, за да се състави работещо правителство с политическа програма, която се изпълнява от членовете на МС.

„На 9 юни се надявам ГЕРБ-СДС да има достатъчно мнозинство, за да можем да съставим редовен и устойчив кабинет. Не може да ходим на избори през няколко месеца. Демокрацията е политическо представителство на хората, които гласуват. Изпратени сме в НС, за да говорим помежду си, а не да се замеряме с лозунги. Трябва да спрем спиралата от избори. Това е въпрос на отговорност. Излезте и гласувайте в неделя /9 юни/ с номер 22. Ако искате да има редовен кабинет, ако искате прогнозируемост, стабилна среда за работа, за доходи, за живот и сигурна Европа, гласувайте за ГЕРБ – ние го можем!“, категорична е Десислава Танева.

За #СтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа с номер 22 на 9 юни!

ПРЕДИШНА НОВИНАМария Белова: Всеки глас за ГЕРБ-СДС е глас за стабилна и просперираща България, в сигурна Европа
СЛЕДВАЩА НОВИНАКметът Стефан Радев участва в разширено заседание на УС на РАО „Тракия“