DANCE NATION лидери от България и чужбина, под слогана „United we dance“ („Обединени ние танцуваме“), се събраха вчера в Котел. Поканата за срещата дойде от създателя на DANCE NATION – Борис Панайотов и Община Котел.

На нея откликнаха денс лидери от Сливен, Котел, Хасково, Ямбол и Канада, които под ритъма на танца се впуснаха в забавления. За часове танцуващите хора създадоха много приятелства и прекрасно настроение сред жителите и гостите на Котел.

Желя Станчева, Галя Димитрова, Ренета Христова и Елена Къчева, в края на събитието, получиха своите безплатни ваучери за обучение на денс лидери,  лично от основателя на DANCE NATION – Борис Панайотов.

Дамите от Котел, в рамките на година, посещаваха груповия клас на своята съгражданка и денс лидер Любов Бранкова. Тя, през 2023 година, получи своя сертификат за обучител и успя да мотивира много деца и младежи да се впуснат в ритъма на танца. Учениците на Любов Бранкова, от началото на годината, са неизменна част от празничните програми на Община Котел, Исторически музей – Котел и други.

ПРЕДИШНА НОВИНАОтпускат близо 6 милиона лева за физкултурни салони на две гимназии и водоснабдяването на с. Градско
СЛЕДВАЩА НОВИНАМузейни служители ще разказват истории за Жеравна с публикации в социалните мрежи