НАЧАЛО МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023 ГЕРБ – Сливен регистрира кандидатите си за местния вот

ГЕРБ – Сливен регистрира кандидатите си за местния вот

ГЕРБ – Сливен регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите си за кмет на община, общински съветници и кметове на населени места.

„Въпреки всички кризи, с които се сблъскахме през изминалите 4 години, не допуснахме срив в нито една от системите на управление в Общината – здравеопазване, образование, социални дейности. Преди четири години започнахме работа по Програмата за управление и днес с удовлетворение отчитаме много изпълнени ангажименти и стартирали проекти, въпреки предизвикателствата, пред които беше изправена местната власт. Гордеем се, че изпълнихме отговорно своите задължения, поети към сливенските граждани, в името на по-доброто бъдеще на нашата община“, заяви Стефан Радев, който е кандидат за кмет на Сливен и водач на листата на ГЕРБ за предстоящите местни избори на 29 октомври.

Той бе категоричен, че Община Сливен е в много добро финансово състояние и сега е време за надграждане на постигнатото. „В последните осем години, в които аз и моят екип управляваме общината, постигнахме много и няма от какво да се срамуваме. Мисълта за обществения интерес винаги е била водеща при вземането на решенията, както за ръководството на Общината, така и за общинските съветници от ГЕРБ. Имаме много какво да покажем за това какво е направено, но много по – важно е какво можем да направим в следващите години. Ще продължим да променяме градската среда, транспорта, ще работим по приоритетите в сферата на екологията, техническата инфраструктура, образованието, културата и историческото наследство, социалната политиката и здравеопазването, спорта, туризма, икономическото развитие, реда и сигурността на хората тук. Предстои ни месец с много срещи. Ще говорим с всеки човек, от всяко населено място в общината. Имаме готова управленска програма за следващия период, но ще я допълваме всеки ден с предложенията на хората, защото основната ни цел е по – качествен живот за всеки един човек“, каза Стефан Радев.

Листата с кандидатите за общински съветници на ГЕРБ е силна и обновена. Партията залага, както на опита, така и на младите хора и на граждани на Сливен, които не са партийни членове, но са утвърдени имена – лекари, юристи, инженери, културни дейци, учители, представители на бизнеса. Средната възраст на кандидатите за общински съветници е под 45 години, като най-младият е на 20 г. Близо половината от тях участват за първи път в местни избори.

ГЕРБ ще има свои кандидати за кметове във всички населени места в общината.

Документите в Общинската избирателна комисия внесоха общинският ръководител на партията Здравко Костадинов, Димитър Митев, който е член на областното ръководство и кандидатът за кмет на Сливен и водач на листата за общински съветници Стефан Радев.

ПРЕДИШНА НОВИНАПодобряването на екологичните показатели е приоритет за развитието на Сливен
СЛЕДВАЩА НОВИНАОбщина Сливен с номинация за наградата „Златен ключ” за предоставянето на информация