НАЧАЛО МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023 “Възраждане” издига Климент Шопов за кмет на Сливен

“Възраждане” издига Климент Шопов за кмет на Сливен

Партия “Възраждане” издига Климент Шопов за кмет на община Сливен. Това обяви официално днес председателят на политическата формация Костадин Костадинов.

“Искахме да издигнем човек, който не е обременен от различни зависимости – икономически, политически, задкулисни и всякакви други. Климент е човек, който се е доказал с работата си в парламента и смятам, че ще бъде изключително полезен за своите съграждани. Сливен има нужда от млад и активен кмет”, заяви председателят на “Възраждане”.

Климент Шопов изказа благодарност за гласуваното му доверие към общинската структура и ръководството на партията, които са подкрепила кандидатурата му.

“В нашата програма имаме три приоритета – благоустроиство, икономика и ефективно управление на Сливен. Всеки от нас иска да живее по-удобно, по-лесно и най-вече сигурно. Населението на общината намалява всяка година с по 1%. Младите хора бягат и търсят по-високи доходи. Имаме решение за проблемите и ако хората ни подкрепят на местните избори, ще внесем нашите предложения в бъдещия Общински съвет”, каза Шопов.

Той допълни, че политическата формация ще излезе с пълна листа за общински съветници от 41 кандидати. По думите му, “Възраждане” няма да участва в никакви коалиции и ще се яви самостоятелно на предстоящия местен вот.

ПРЕДИШНА НОВИНА85 000 ученици ще получат по 150 лева до края на август
СЛЕДВАЩА НОВИНАРосица Тодорова ще оглави Общинската избирателна комисия в Сливен