Кузман Илиев и екипът му бяха посрещнати от десетки  активни млади хора и представители на малкия и среден бизнес в Сливен.

„Трябва да възпитаваме децата си с идеята да останат в България. Това може да стане, ако тук има добра икономика, бизнеса вирее и политическия елит не може да го смаже. Държавата трябва да остави малкия и среден бизнес да работи. Българските политици трябва да знаят, че единственото, което трябва да правят е да защитават народа си“, с тези думи се обърна към присъстващите председателят на гражданското движение „България може“ Кузман Илиев.

След официалната част срещата премина в дискусия, в която присъстващите задаваха въпроси към Илиев. Икономиката на страната, дигиталното евро, влизането в еврозоната, демографската криза и войната в Украйна бяха само част от темите, които бяха обсъдени по време на събитието и от които се вълнуват младите хора и бизнеса от региона.

Това е поредна от серията срещи със съмишленици на екипа на “България може” в различни градове на страната. Следващата дискусия ще се проведе в град Пловдив на 26 март (вторник).

ПРЕДИШНА НОВИНАКметът Стефан Радев се срещна с митрополит Йоан
СЛЕДВАЩА НОВИНАОУ „Панайот Хитов“ в Сливен отбеляза 180 години от своето създаване